Ontmoet EB  | Uw aanspreekpunt  |  Vestigingen

 

Elektromechanisch onderhoud en industriële automatisering 

 

Directeur en visionair

Joris Bracke

Visionair die zelf ook weet hoe een motor werkt ...
Deze strategische bestuurder met een passie voor techniek is letterlijk opgegroeid in een speeltuin vol elektromotoren. Gewapend met de juiste technische en bedrijfskundige opleidingen stelt hij zijn deskundigheid en expertise ook graag aan u ter beschikking.

Commercieel verantwoordelijke

Kris Vannevel

Kris komt in Vlaanderen bij een brede waaier van bedrijven over de vloer. Hij luistert naar noden en wensen en zet indien nodig de gepaste specialist in op de juiste plaats. Eens alles goed loopt, blijft hij wel aanspreekbaar als contactpersoon. Hij is ook actief bezig met marketing en communicatie, nieuwe media, beurzen en campagnes voor de hele EB-groep.

 

Contact

E-mail: kris@eb-groep.be

Gsm: +32 (0)474  671 945

Commercieel medewerker en organisatietalent

Daniël de Mey

Techniek is zijn passie! Als commercieel medewerker voelt Daniël zich binnen EB-groep als een vis in het water. Hij zorgt ervoor dat de wensen van u, als klant, vervuld worden. Heeft u vragen over planning, afspraken en doorlooptijd? Neem dan met Daniël contact op. Hij zorgt ervoor dat uw opdracht op rolletjes loopt.

 

Contact

E-mail: daniel@eb-groep.nl
Gsm: +31 (0)6  468 111 72
Telefoon: +31 (0)114  372 122

 

 

Sevicemonteur buitendienst

Peter van Bunderen

Voor de inventarisatie van uw machinepark, preventieve inspecties en service aan uw productielijn is Peter uw man. Verder voert Peter op locatie thermografische metingen uit en analyseert en rapporteert hij.

 

Van chemische fabriek tot natuurpark, van luchtverversings- tot rioolsysteem. Er is geen probleem dat Peter niet kan oplossen. Met zijn praktische instelling maakt hij zo nodig uw trafo of schakelkast op maat.

Storingen en conditiemetingen

Robby van Puyvelde

Is er iets mis met uw motor? Dan is Robby de juiste persoon om dit op te lossen. Met oog voor detail analyseert hij de kwestie en lost hij ze op. Wat er ook gebeurt, hij gaat niet weg voordat uw machine weer werkt.

Service engineer

Jelle van Duyse

Jelle is een echte handige Harry en houdt wel van een uitdaging. Soms helpt hij klanten met storingen, maar meestal programmeert, regelt en test hij de frequentieregelaars, drukmetingen of zelfs complexere functies zoals bewegingen van robots.

 

In de werkplaats in Sint-Gillis-Waas heeft Jelle een testopstelling staan. Daarmee is EB-groep een van de weinige bedrijven die deze dienst in huis kan uitvoeren.

 

Engineering en planning

Jurgen Segers

Jurgen is het aanspreekpunt voor de vestiging van EB-Groep in Sint-Gillis-Waas, waar hij de dagelijkse gang van zaken regelt.

Daarnaast is Jurgen verantwoordelijk voor het technische tekenwerk voor opdrachtgevers in Nederland en België.

 

Contact

E-mail: jurgen@eb-groep.be

Telefoon: +32 (0)3  707 19 51  

Verantwoordelijke automatisatie

Anton van Dam

Bij een storing inventariseert Anton wat het probleem is, waarna hij u een voorstel op maat doet om het probleem op te lossen. Daarna wordt het project overgedragen aan de fieldservice, maar Anton blijft wel uw projectbegeleider.

 

Contact

E-mail: anton@eb-groep.nl

Telefoon: +32 (0)3 707 19 51 

Logistiek medewerker

Toon Van Gysel

Uw bestelling bij EB-groep is zeker door de handen van Toon gegaan. Toon controleert uw verzending en maakt het pakket verder in orde voor verzending.

 

Daarnaast springt hij ook bij in de werkplaats om bijvoorbeeld een motor opnieuw te spuiten. Maar het zou ook best kunnen dat u hem persoonlijk spreekt aan de balie in Clinge of bij u op de werkvloer om het probleem met uw motor te inventariseren.

Administratief medewerker

Ria de Muijnck

Als administratief medewerker is Ria voornamelijk bezig met de financiële administratie binnen EB-groep. Ria is de schakel tussen de boekhouding en de accountant. Verder verzorgt Ria ook de personeelsadministratie.

 

Ria heeft ook een signalerende taak binnen EB-groep: ze houdt de cijfers in de gaten en rapporteert en adviseert de directie.

Administratief medewerker en duizendpoot

Miranda Koolmees

Miranda springt overal bij als het nodig is. Ze bemant de telefoon, helpt klanten aan de balie, geeft bestellingen door en steekt een handje toe bij de inkoopafdeling. Juist door de combinatie van het administratieve en het technische aspect voelt Miranda zich als een vis in het water. Voor vragen over uw verkoopfactuur kunt u ook bij Miranda terecht. De verkoopfacturen zijn echt haar ding.

 

Contact

E-mail: miranda@eb-groep.nl

Telefoon: +31 (0)114   372 121

 

Administratief medewerker

Kathelijne Inghels

Naast het behandelen van binnenkomende telefoontjes is Kathelijne de persoon die alles weet van de inkoopfacturen van EB-groep. Verder helpt zij mee aan de balie en houdt ze haar bezig met de debiteuren- en crediteurenbewaking.

 

Contact

E-mail: kathelijne@eb-groep.nl

Telefoon: +31 (0)114   372 121

 

Directeur vestiging Waddinxveen

Andre Noorlander

Andre is verantwoordelijk voor de gang van zaken in de vestiging in Waddinxveen. Door zijn expertise op het terrein van motoren, aandrijvingen en toolservice is hij voor velen een vraagbaak en aanspreekpunt. Hij houdt zich graag bezig met persoonlijk contact met de klanten en leveranciers.

 

Contact

E-mail: andre@eb-groep.nl
Telefoon: 0031 (0)6 127 39 600

Servicecoördinator

Rein Kreuk

Rein houdt zich bezig met alles wat zich afspeelt binnen het Elektro Mechanisch Onderhoud.
Zijn specialiteit is tandwielkasten en motorreductoren. Rein draagt communicatie met de klant en leverancier hoog in het vaandel.
Hij stuurt de mensen aan in de werkplaats en verzorgt de rapportage en offertes naar de klant.

 

Contact

E-mail: rein@eb-groep.nl
Telefoon: 0031 (0)6 237 92 882